FOX RAMPAGE PRO CARBON MIPS fullface kypärä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti toimitettavissa ja noudettavissa!

Hinta: 499,00 49900 579,00 € 57900
Määrä: kpl

FOX RAMPAGE PRO CARBON MIPS™ FUEL fullface kypärä

Maailman huippujen kypärävalinta. Erittäin suojaava, kevyt hiilikuitu rakenne. Pestävät antibakteeriset pehmusteet.
THE MTB HELMET TRUSTED BY UCI WORLD CUP CHAMPIONS

Kun joka sekunti on tärkeä, et voi kiistellä painovoiman kanssa. Vaikeimpia maailmancup-ajoja varten suunniteltu Rampage Pro Carbon MIPS™ -on koko kasvot peittävä, täynnä kaasua ja täynnä kilpailuvalmiita ominaisuuksia ja tekniikkaa, jotka pitävät pääsi pelissä ja turvallisuutesi pikavalinnassa. . Kevyt suorituskyky ja suoja kaikille alamäkilenkeillesi – et myöskään voi kiistää sitä.

RPC on suorituskykyä ja suojaa käärittynä yhteen kevyeen hiilikuitukuoreen, joka on valmis kilpailuun. UCI:n maailmancup-mestarien luottama – ja se on suunniteltu alamäki- ja freeride-urheilijoidemme suoralla panoksella – sen ominaisuuksia pidetään kultatason kypärän tarkistuslistana.

MIPS™, joka on suunniteltu vähentämään pyörimisliikettä ja ohjaamaan voimia aivoistasi törmäyksessä, on listan kärjessä. Yhdistä tämä mielenrauha irtautuviin visiirin ruuveihin, jotka on suunniteltu erityisesti irtoamaan törmäyksestä ja vähentämään pyörimisvoimia, ja pääsi on suojattu. Tämän suojan vuoksi ei myöskään tarvitse uhrata mukavuutta tai suorituskykyä. Kaksitiheyksinen, ruiskuvalettu Varizorb™ EPS -vuori tasapainottaa painon ja suorituskyvyn kanssa, mutta lisää myös suojaa entisestään jakamalla voimia laajemmalle pinta-alalle.

Erinomainen ilmanvaihto ja ilmavirtaus pitävät sinut viileänä ja suojaavat samalla lentävältä lialta ja roskilta, kun taas X-Static®-päänvuori ja poskipehmusteet estävät bakteerien kasvua (eli vähemmän hajuasi pääsee siihen) ja on konepestävä.

 

  • MIPS™ lisätty suojajärjestelmä on tarkoitettu vähentämään pyörivää liikettä, kun se toteutetaan kypärässä absorboimalla ja ohjaamalla uudelleen aivoihin muuten siirtyviä energioita ja voimia.
  • Breakaway visiirin ruuvit on suunniteltu irtoamaan törmäyksen yhteydessä pyörimisvoimien vähentämiseksi

  • Kaksitiheyksinen In-Mold Varizorb™ EPS tasapainottaa painon ja suorituskyvyn kanssa ja on tarkoitettu tarjoamaan parempi suoja levittämällä voimia laajemmalle pinta-alalle.

  • Kevyt hiilikuitukuorirakenne

  • Ruiskutetut mesh tuuletusverkot ylläpitävät ylivoimaista ilmanvaihtoa ja ilmavirtausta samalla kun ne suojaavat ajajaa lialta ja roskilta

  • Irrotettava, pestävä X-Static®-mukavuusvuori ja poskipehmusteet ovat antimikrobisia ja hallitsevat hajua samalla kun siirtävät kosteutta pois päästä.
  • Huomautus: Vältä altistumista aerosolisuihkeille, kuten hyönteiskarkotteille ja aurinkovoideille, koska ne voivat aiheuttaa kypärän pinnan kuoriutumista

  • Meets EN 1078, CPSC 1203, AS/NZS 2063, and ASTM F1952
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.