Toimitusehdot

Toistaiseksi kauppamme toimii ainoastaan kivijalkaliikkeenä eli nettisivuilla näkyvät tuotteet ovat vain varattavissa ja noudettavissa. Voimme lähettää haluamasi tuotteen sinulle postitse. Lähetä tilaus sähkopostilla ridemoreworkless@gmail.com ja laita siihen yhteystietosi. Lähetämme sinulle laskun, jonka maksettuasi lähetämme tuotteesi sinulle.

Postipaketti 8 euroa.
Suuret paketit kuten kiekot ja vastaavat 35 euroa.
Pyörät matkahuollon kautta 45 euroa.
 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri ja tietosuojaseloste.

 

Rekisterin pitäjä

Tarea Oy (2170399-5)

Konalantie 9

00390 Helsinki

 

Yhteyshenkilö

Mikko Räty

050 380 4577

sähköposti: ridemoreworkless@gmail.com

 

Rekisterin nimi

RIDE MORE asiakasrekisteri

 

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö tai yritys rekisteröitynyt RIDE MORE verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut www.ridemore.fi:n verkkokaupasta tuotteita, tai ostanut tuotteita RIDE MORE:n myymälästä.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on RIDE MORE:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää ridemore.fi verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

 

Rekisterin tietoja voidaan käyttää ridemore.fi verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Ridemore.fi saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi.

 

Ridemore.fi verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä ridemore.fi verkkokaupan asiakaspalveluun tai rekisterinhoitajalle.

 

 

Rekisterin pitämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Yrityksen Y-tunnus

 

Tietojen säilytysaika

Rekisteröityneen tietoja säilytetään kuusi vuotta viimeisen ostotapahtuman jälkeen, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti. Perusteena tietojen säilyttämiseen on tuotteiden takuuaika, joka on enimmillään kuusi vuotta. 

 

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää ridemore.fi verkkokaupan ylläpidon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee ridemo.fi verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella Tampereella. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään rekisteröityneen pyynnöstä. Rekisteröity saa tietonsa nähtäville pyynnöstä.