Garmin Varia RCT716, Tutka, kamera ja takavalo polkupyörään 010-02477-00

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti toimitettavissa ja noudettavissa!

Hinta: 399,00 39900 419,00 € 41900
Määrä: kpl

Garmin Varia™ RCT716, Tutka, kamera ja takavalo polkupyörään

  • Tutkalla turvallisuutta pyöräilyyn
  • Tallentaa videota myös taaksepäin
  • Satulaputkeen asennettava
  • 5 lumenin valoteho
  • IPX7 vesitiiviys

Näe ja tule nähdyksi - Turvallisuutta pyöräilyyn tuo kevyt, kirkkaalla jopa 5 lumenin valolla varustettu ja jopa 220 asteen laajuudella loistava Garmin Varia™ RCT716 -tutka, kamera ja takavalo. Uutuutena RCT716 tallentaa myös tapahtumat, mikäli joku törmäisi tai törttöilisi liikenteessä.

SISÄINEN KAMERA

Sisäinen kamera tallentaa tapahtumia takanasi enintään tarkkuudella 1080p / 30 kuvaa sekunnissa. Voit ajaa kaikessa rauhassa, kun tiedät saavasi selkeää videokuvaa, jos jotain poikkeuksellista tapahtuu. Voit luottaa siihen, että pieni kamera turvaa selustasi. Se havaitsee tapahtumat ja tallentaa automaattisesti materiaalia niiden aikana sekä ennen niitä ja niiden jälkeen.

Päivitetty versio Garmin Variasta omaa tuen Varia aplikaatiolle, jonka kanssa et tarvitse erillistä ajotietokonetta. RCT716 on myös Saksan tieliikenteeseen hyväksytty malli, jossa ei ole vilkkutoimintoja. Vilkkuva valo on toki huomiota herättävä, mutta useissa maissa laiton ja se voi aiheuttaa migreeniä tai jopa epilepsiakohtauksen. Vilkkuvan valon suunta ja nopeus on myös vaikeimpi havaita kuin kiinteän valon. Kun Varia™ RCT716 -laitetta käytetään yhteensopivan älypuhelimen kanssa, se tukee muiden valmistajien sovelluksia, kuten Ride with GPS -sovellusta, ja näyttää takatutkan hälytykset karttojen päällä.

Tutka havaitsee lähestyvät ajoneuvot vähintään 140 metrin päästä, sytyttäen kirkkaan, jopa 220 asteen laajuisen valon ja antaen äänimerkin, jotta tulet varmasti ajoissa nähdyksi. Se perustuu ennen kaikkea nopeuserojen huomaamiseen ja siten se osaa erotella kaahaavat ja hiljalleen ohittavat kohteet. Kevyt ja virtaviivainen laite, on helppo kiinnittää pystysuuntaisesti polkupyörän satulaputkeen ja kymmenen tunnin akunkesto pitää sinut pitkään turvallisesti satulan päällä.

Laite edellyttää erillistä Garmin ajotietokonetta, aplikaatiota tai langatonta yhteyttä yhteensopiviin laitteisiin.

SE TURVAA SELUSTASI AJAESSASI

 

Kameralla ja takavalolla varustettu takatutka tallentaa ajoasi jatkuvasti1. Lisäksi se havaitsee takaapäin lähestyvät ajoneuvot ja näyttää ne yhteensopivissa Garmin-laitteissa.


 

Sisäinen kamera tallentaa materiaalia jatkuvasti ja tallentaa leikkeen automaattisesti havaittuaan tapahtuman.


 

Luotettavan takatutkan ansiosta voit ajaa kuin tietäisit, mitä odottaa.


 

Voit ohjata kameraa suoraan Garmin-laitteesta ja tarkastella materiaalia Varia™-älypuhelinsovelluksessa.


 

Kompakti laite on helppo kiinnittää, ja se sopii useimpiin pyöriin.


 

Voit maksimoida akunkeston muuttamalla kameran ja takavalon asetuksia.


 

Akunkesto on noin 5 tuntia, kun käytössä on tutka, takavalo ja kameratallennus.


Tarkkaile selustaasi. 

SISÄINEN KAMERA

Sisäinen kamera tallentaa tapahtumia takanasi enintään tarkkuudella 1080p / 30 kuvaa sekunnissa. Voit ajaa kaikessa rauhassa, kun tiedät saavasi selkeää videokuvaa, jos jotain poikkeuksellista tapahtuu.

AUTOMAATTINEN TAPAHTUMIEN TALLENNUS

Voit luottaa siihen, että pieni kamera turvaa selustasi. Se havaitsee tapahtumat ja tallentaa automaattisesti materiaalia niiden aikana sekä ennen niitä ja niiden jälkeen.

TUKEE VARIA-SOVELLUSTA

Tällä älypuhelinsovelluksella voit helposti tarkastella tallennettua materiaalia, siirtää videoita ja mukauttaa kamera-asetuksia, kuten päällekkäistietoja.


video

MAKSIMOI TIETOISUUTESI

Varia™ RCT716 -takatutka näyttää ja siitä kuuluu hälytyksiä takaapäin lähestyvistä ajoneuvoista enintään 140 metrin päästä.

USEITA PARILIITOSVAIHTOEHTOJA

Pariliitä sisäinen kamera ja ohjaa sitä Edge®-pyörätietokoneella tai yhteensopivan älypuhelimen sekä tiettyjen Garminin puettavien laitteiden kanssa.

TUKEE KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SOVELLUKSIA

Kun Varia™ RCT716 -laitetta käytetään yhteensopivan älypuhelimen kanssa, se tukee muiden valmistajien sovelluksia, kuten Ride with GPS -sovellusta, ja näyttää takatutkan hälytykset karttojen päällä.

KOMPAKTI KOKO

Tämä pienikokoinen laite on helppo kiinnittää lähes minkä tahansa pyörän satulan tankoon. Pystysuuntaisen muodon ansiosta laite ei häiritse jalkojen liikettä.

AKUNKESTO

Virtaa riittää pitkäänkin ajoon, sillä akunkesto on jopa 5 tuntia käytettäessä tutkaa ja takavaloa kirkkaassa jatkuvassa tilassa ja kun kameran tallennustarkkuus on 1080p.

 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.