RIDE MORE - AUTA UKRAINALAISIA

RIDE MORE - AUTA UKRAINALAISIA

Se on taas se aika vuodesta, kun toinen toistaan suuremmat alennus prosentit vyöryy verkkokalvoille ja korville.

Ennen oli vain Black Friday ja nyt Black Week, ensi vuonna varmaan sitten Black Month tai mikseipä sitten musta vuosi!

Alkaa koko kaupan olemaan yhtä Maskua ja huonekalukauppaa vuoden ympäri. Ei siinä siiten juuri alle -70% olevia tuotteita kannata edes vilkuilla.

Teki mieli laittaa liike kiinni ja painua loppu kuuksi pyöräilee, kun sen verran alkoi tämä Black Friday oksettaa.

Lenkillä tulee toisinaan mieleen kaikenlaista. Ja nyt tuli mieleen, että mitenhän noita Ukrainassa olevia ihmisiä voisi omalta osalta auttaa.

Putinin ohjukset saaneet tuhottua viime viikkoina lähes koko Ukrainan energian ja sähkön tuotannon ja talvi painaa päälle kuin Ukrainan sotilas vallatessaan Venäjän joukkojen haltuun ottamia alueita.

Tuota raukkamaista sotaa on nyt jatkunut 9 kuukautta, 39 viikkoa ja 274 päivää!

Perjantaina todellisia mustia perjantaita on monella takana jo neljäkymmentä. Se sisältää tuhoutuneita koteja ja lukuisia kuolleita rakkaita. Käsittämättömän paljon julmuuksia ja raakuutta. Pohjatonta surua. Epävarmuutta kaikesta. Siinä ei varmasti kukaan metsästä perjantain parasta diiliä ja halvinta hintaa!

Siksi tänään aloitamme kampanjan, joka kestää aina 04.12.2022 saakka ja tänä aikana lahjoitamme jokaisesta ostetusta pyörästä 100 euroa Ukrainaan.

Ja jotta kampanja olisi vieläkin houkuttelevampi, niin olemme laskeneet muutamien pyörien hintaa poikkeuksellisen alas.

Ja samalla voit hakea Resursin rahoitusta pyörällesi ja saada näin ILMAISTA maksuaikaa pyörällesi helmikuun loppuun. Tämän jälkeen voit valita vaikka 12kk lisää maksuaikaa ostoksellesi vain 3,90€/kk kululla. Ei korkoa tai muita kuluja. Aika reilua näinä aikoina.

Huomio, että pyörä voi myös olla työsuhdepyörä tai osa työsuhdepyörää.

Jokainen pyörä kasvattaa meidän lahjoituksen kokonaispottia 100 euroa.

Erikoishintaiset pyörät tunnistat Ukrainan lipun väreissä olevasta RIDE MORE – AUTA UKRAINALAISIA tunnuksesta ja tuntuvasta alennuksesta!

Kampanja kestää 11 päivää ja antaa sinulle hyvin harkinta-aikaa elämäsi ehkä parhaimmalle ostokselle ja lämmittää jotakin Ukrainassa!

RIDE MORE

RESURS BANK RAHOITUSKAMPANJA 21.11. - 4.12.2022

Kampanja on voimassa 21.11. - 4.12.2022, jonka aikana tehdystä ostoksesta lähetämme laskun vasta helmikuussa 2023. Laskun saatuaan asiakas valitsee hänelle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Kun kampanjaetu halutaan hyödyntää, on ostos kirjattava Resursin järjestelmään 21.11. - 4.12.2022 välisenä aikana. Luottopäätöstä on mahdollista hakea jo ennen kampanjan alkua. Kampanjaetu määräytyy kuitenkin vain Resursin järjestelmässä veloitetun ostoksen päivämäärän mukaan. 
Järjestys: