E-Spartan Sähkömaastopyörä

E-Spartan Sähkömaastopyörä

Devinci E-Spartasähkömaastopyörä.

Myös tämän pyörän voit hankkia työsuhdepyöränä.

Modernilla geometrialla varustettu 29" sähköavusteinen täysjoustomaastopyörä kaikkeen ajoon työmatkasta bikeparkkiin. Pyörässä Shimano EP8 moottori ja iso BMZ 725Wh akku, tehokkaat Shimano XT nelimäntäiset jarrut. Pyörässä Foxin laadukkaat iskarit, joissa joustoa 180/170mm. Pyörä on varustettu hissitolpalla ja Shimanon 12s voimansiirrolla.

E-BEAST

Devinci’s e-Spartan ei tunne rajoja missä sillä ajetaan. Jos hissejä ei ole tarjolla, niin voit lasketella sen kanssa koko päivän parkissa, kuin hissin kanssa. Mitä mainioin peli Maltsun ja paloheinän ym. pikku bikeparkkien ajamiseen useilla toistoilla. Vääntävä ja tehokas moottori vie sinut aina uudestaan ylös vaivatta. 
Tykkäsitpä enduro henkisestä kaahauksesta tai vain maksimaalisesta mukavuudesta poluilla, E-Spartan tasoittaa Röllijuurakot ja kivikot. Devicin E-Spartan on jatkumoa super kestävälle AC mallille. Nyt se on päivitetty isompiin kiekkoihin uudella geometrialla ja isolla akulla. Iso 725Wh akku antaa virtaa pitkään myös nopeille pidemmille lenkeille. Isommat 29" kiekot tasoittavat entisestään menoa ja antava uuden vauhti kertoimen kovaa ajettaessa.
Paketin viimeistelee Foxin laadukas ja täydellisesti toimiva jousitus, tehokkaat jarrut, sekä kestävä ja luotettava Shimanon voimansiirto. 
Hissitolpan halkaisijaa on kasvatettu, sekä pidennetty dropin pituutta. Nyt satulan saa täysin pois tieltä kaikista jyrkimmissä ja teknisimmissä kohdissa.
Akku on irroitettavissa ulkopuolista latausta varten, tai kun haluat ajaa kahdella akulla todella pitkän lenkin. E-Spartan voi yhdistää rajattomasti ajosi myös työmatkalla. Voit laskea ennen töitä ja töiden jälkeen, vaikka pari parkki mäkeä tai oikaista metsäpolkuja pitkin. Mikäpä parempi tapa yhdistää työmatka ja harrastus!  

Järjestys: