SMITH Mainline MIPS Fullface

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti toimitettavissa ja noudettavissa!

Hinta: 239,00 23900 320,00 € 32000
Määrä: kpl

Smith Mainline

Kevyt ja erittäin hyvin istuva fullface kypärä enduro, bmx, park ja sähköpyöräilyyn.

21 ilma-aukkoa takaa, että kypärä ei ole koskaan liian kuuma.

MIPS ja Koroyd takaavat maksimaalisen turvallisuuden. 

Mukana kolmet eri paksuiset pehmusteet, joilla saa säädettyä yksilöllisen parhaan istuvuuden.

S-koko sopii aina 4-5 vuotiaista hurjapäistä lähtien.
Kun oman lapsesi turvallisuus merkitsee eniten.

RIDE MORE TEAM todistanut toimivaksi myös käytännössä!

Smith Mainline Mips on kypärä, joka on kehitetty intensiiviseen pyöräilyyn maastossa – esimerkiksi maastopyöräilyyn, alamäkiajoon ja enduropyöräilyyn. Kypärä on huippumukava turvallisuudesta tinkimättä. Kypärässä on kevyt ja energiaa vaimentava Koroyd-materiaali sekä 21 ilmanvaihtokanavaa, jotka auttavat pysymään viileänä vaativimmillakin nousuosuuksilla. Sisäpuolella on pehmuste, jonka voi säätää yksilöllisesti istuvaksi. Leukapehmuste on vesipestävä. Kypärä on suunniteltu sopimaan mahdollisimman hyvin yhteen urheilulasien kanssa. AirEvac-toiminto pitää linssit huurtumattomina ja näkyvyyden selkeänä kaikissa sääolosuhteissa. Kypärässä on MIPS-suojajärjestelmä (Multi-directional Impact Protection System), joka on kehitetty antamaan lisäsuojaa rotaatioliikkeissä, jotka kohdistuvat aivoihin vinoissa iskuissa. Kaatumistapaturmissa vino isku on yleisin, niin polkupyörällä, suksilla kuin hevosella. Rotaatioliikkeet ovat yhdistelmä kulmakiihtyvyydestä aiheutuvaa rotaatioenergiaa ja rotaatiovoimia, jotka vaikuttavat aivoihin ja lisäävät lievien ja vakavien aivovammojen riskiä. Kypärään asennettuna MIPS-suojajärjestelmän on osoitettu vähentävän rotaatioliikettä suuntaamalla uudelleen energiat ja voimat, jotka muutoin kohdistuisivat aivoihin. Koko-opas (pään ympärysmitta): S=51–55 cm, M=55–59 cm ja L=59–62 cm.

  • Maastopyöräilykypärä
  • Koot 51–62
  • MIPS ehkäisee aivojen kiertoliikettä
  • Energiaa vaimentava Koroyd-suoja
  • 21 ilmanvaihtokanavaa
  • AirEvac-kanavat ehkäisevät urheilulasien huurtumista
  • Säädettävä visiiri
  • Paino: 770 g
  • Sertifioitu standardein CPSC, CE EN 1078 ja ASTM F1952 mukaisesti
 

 


Koroyd®

LOPULTA SUOJAUS YHTÄ ETEENPÄIN KATSOVA KUIN SINÄKIN.

 

Koroyd® imee enemmän energiaa iskuissa, tarjoaa paremman suunnittelun joustavuuden ja takaa tehokkaamman ilmanvaihdon verrattuna kypärän rakentamisessa perinteisesti käytettyihin materiaaleihin. Sylinterit muodostavat rypistymisalueen ja romahtavat tasaisesti törmäyksessä. Siten Koroyd® imee energiaa tehokkaammin ja pienemmällä massalla kuin muut markkinoilla olevat suojamateriaalit. Toisin kuin perinteiset suojamateriaalit, Koroyd®-sylinterit absorboivat ja muuntavat enemmän kineettistä energiaa samalla lisäävät ilmavirtausta ja vähentävät kokonaispainoa. Kaikkia kypäriä ei ole luotu tasa-arvoisiksi.

Ilmailu- ja avaruusteollisuudessa energiaa absorboimaan kehitetyt sylinterimäiset rakenteet ovat yksi vahvimmista luonnossa esiintyvistä muodoista. muoto, joka voi tarjota tehokkaimman vaikutuksen absorption tietyn ajan. Koroyd® käyttää sylintereitä luodakseen rakenteen, joka käyttäytyy eri tavalla kuin perinteiset suojamateriaalit. Perinteiset materiaalit toimivat kuin jousi, joka varastoi energiaa ja vapauttaa sen, kun taas Koroyd® on todellinen energian absorboija, joka muuntaa liike-energiaa murskaamalla. Tämä johtaa parempaan energian imeytymiseen iskun sattuessa.

 

Korkean teknologian absorptio

Törmäyksen sattuessa Koroydin hitsatut putket romahtavat välittömästi ja tasaisesti, absorboivat maksimivoiman hallitusti ja vähentäen siten päähän siirtyvän energian määrää.


Huipputekninen suojaus

Ilma kiertää tasaisesti avoimien kennojen läpi, kun taas lämmin ilma pääsee helposti poistumaan, mikä varmistaa tehokkaamman jäähdytyksen intensiivisissä olosuhteissa.


Täydellinen hengittävyys

Koroyd-rakenne koostuu 95-prosenttisesti ilmasta, jolle on ominaista maailman ohuin seinämäiset putket. Tämä vähentää painoa ja parantaa mukavuutta turvallisuudesta tinkimättä.

 

MIPS®

MIPS® ON AIVOJEN SUOJAJÄRJESTELMÄ – SUUNNITELTU LISÄÄMÄÄN SUOJAA KYPÄRIIN.

 

MIPS® Brain Protection System (BPS) sijaitsee kypärän sisällä, yleensä mukavuuspehmusteen ja EPS:n (laadukas vaahto, jota käytetään vähentämään energiaa) välissä.

 

Tietyissä iskuissa MIPS® BPS voi vähentää aivoihin siirtyviä haitallisia voimia.

 

MIPS® on lyhenne sanoista Multi-directional Impact Protection System.KUINKA SE TOIMII

MIPS® Brain Protection System (BPS) on suunniteltu lisäämään suojaa aivoihin siirtyvältä pyörimisliikkeeltä. Pyörimisliike vaikuttaa aivoihin ja lisää pienten ja vakavien aivovammojen riskiä. Kypärässä toteutettu MIPS® BPS voi vähentää pyörimisliikettä ohjaamalla aivoihin muuten siirtyviä energioita ja voimia.

MIPS® BPS:n ydin on vähäkitkainen kerros, jonka ansiosta pää voi liikkua 10-15 mm suhteessa kypärään kaikkiin suuntiin, mikä vähentää pyörimisliikettä aivoihin. MIPS® BPS tekee kypärästäsi turvallisemman ja lisää suojaa.

 

Ruhje Aivoissa

Pyörimisliike vinoiskusta voi aiheuttaa aivoissa rasitusta, joka voi johtaa aivokudoksen repeytymiseen. Kuva perustuu tietoihin, jotka on kerätty törmäystestin nukkepäiden sisällä olevilla antureilla. Kypärän päällä olevaan nuken päähän kohdistettiin vino isku MIPS®-laboratorion testilaitteessa Ruotsissa.

 

Kuvassa näkyy aivoihin kohdistuva rasitus vinotörmäyksestä, kun nukenpäällä on samantyyppinen kypärä – MIPS® BPS:n kanssa ja ilman.

 

TODELLISUUTEEN PERUSTUVA TESTAUS

Tilastot osoittavat, että monet aivovammat johtuvat päähän kohdistuneista kulmista. Kuitenkin tavallisissa kypärätesteissä kypärä pudotetaan pystysuoraan tasaiselle pinnalle, mikä ei aiheuta vinoa iskua. Nämä tulokset ovat hyödyllisiä tarkan pystysuuntaisten törmäysten mittaamisessa, mutta huonompia realistisemman kulman iskun skenaarion mittaamisessa.

MIPS®-testauslaite on kehitetty kulmaiskujen testaamiseen putoamisen simuloimiseksi törmäyksen aikana.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.