Uusi
  • Garmin Varia RTL516 Takatutka valolla

Garmin Varia RTL516 Takatutka valolla

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 219,00
Määrä: kpl

Garmin Varia™ RTL516, Tutka ja takavalo polkupyörään

 

Näe ja tule nähdyksi - Turvallisuutta pyöräilyyn tuo kevyt, kirkkaalla jopa 20 lumenin valolla varustettu ja jopa 220 asteen laajuudella loistava Garmin Varia™ RTL516 -tutka ja takavalo.

Päivitetty versio Garmin Variasta omaa tehokkaamman valon ja tuen Varia aplikaatiolle, jonka kanssa et tarvitse erillistä ajotietokonetta. Sen toimivuutta ryhmäajossa on parannettu ja valon tehoa voi säätää vähemmän häikäiseväksi, vaikka kuka käski ajaa peesissä. RTL516 on myös Saksan tieliikenteeseen hyväksytty malli, jossa ei ole vilkkutoimintoja. Vilkkuva valo on toki huomiota herättävä, mutta useissa maissa laiton ja se voi aiheuttaa migreeniä tai jopa epilepsiakohtauksen. Vilkkuvan valon suunta ja nopeus on myös vaikeimpi havaita kuin kiinteän valon.

Tutka havaitsee lähestyvät ajoneuvot vähintään 140 metrin päästä, sytyttäen kirkkaan, jopa 220 asteen laajuisen valon ja antaen äänimerkin, jotta tulet varmasti ajoissa nähdyksi. Se perustuu ennen kaikkea nopeuserojen huomaamiseen ja siten se osaa erotella kaahaavat ja hiljalleen ohittavat kohteet. Kevyt ja virtaviivainen laite, on helppo kiinnittää pystysuuntaisesti polkupyörän satulaputkeen ja kymmenen tunnin akunkesto pitää sinut pitkään turvallisesti satulan päällä.

Laite edellyttää erillistä Garmin ajotietokonetta, aplikaatiota tai langatonta yhteyttä yhteensopiviin laitteisiin.

Tärkeimmät tiedot:

  • Mitat: 98,6 x 19,7 x 39,6 mm
  • Paino: 71,0 g
  • Tilat: perusvalo
  • Lumenit: 20
  • Akunkesto: enintään 9 tuntia
  • ANT+ ja BLE tuki
  • Vesitiiviys: IPX7
  • Katselukulma: 220°
  • Myyntipaketin sisältö: Varia™ RTL516, kiinnityssarja, kaapelit, ohjekirja

Aja kaikessa rauhassa.

MAKSIMOI TIETOISUUTESI

Varia™ RTL516 -takatutka näyttää ja siitä kuuluu hälytyksiä takaapäin lähestyvistä ajoneuvoista jopa 140 metrin päästä.

USEITA PARILIITOSVAIHTOEHTOJA

Tutka toimii saumattomasti Edge-pyörätietokoneen tai yhteensopivan älypuhelimen sekä tiettyjen Garminin puettavien laitteiden tai valinnaisen tutkanäyttöyksikön kanssa.

TUKEE VARIA-SOVELLUSTA

Tämä älypuhelinsovellus lisää tietoisuuttasi ilmaisemalla lähestyvien autojen sijainnin ja nopeuden sekä kuvallisesti että ääni- ja värinähälytyksillä.

TUKEE KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SOVELLUKSIA

Kun Varia-tutkaa käytetään yhteensopivan älypuhelimen kanssa, se tukee muiden valmistajien sovelluksia, kuten Ride with GPS -sovellusta, ja näyttää takatutkan hälytykset karttojen päällä.

ERINOMAINEN NÄKYVYYS

Muut tiellä liikkujat näkevät sinut mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, kun näyt päivänvalossa jopa 1600 metrin (1 mailin) päähän.

KOMPAKTI KOKO

Tämä pienikokoinen laite on helppo kiinnittää lähes minkä tahansa tiekäyttöön tarkoitetun pyörän satulaputkeen. Pystysuuntaisen muodon ansiosta laite ei häiritse jalkojen liikettä.

AKUNKESTO

Käytät varmasti mieluummin enemmän aikaa ajamiseen kuin laitteen lataamiseen. Akunkesto on jopa 9 tuntia.

 

 

 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.