Garmin Edge 1040 010-02503-01

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti toimitettavissa ja noudettavissa!

Hinta: 599,00 59900 629,00 € 62900
Määrä: kpl
​​​​​Garmin Edge 1040 GPS-PYÖRÄTIETOKONE

Isolla näytöllä varustettu ajotietokone kattavilla navigointi-, suorituskyky- ja pyöräilyturvallisuusominaisuuksilla. Luotettava ja helppokäyttöinen Edge 1040 sopii niin kuntoilijalle kuin kilpapyöräilijälle.

Edge®1040-malliston laitteissa on useita satelliittiyhteyksiä, joiden ansiosta kattavuus on hyvä myös puiden katveessa, vuoristopoluilla ja katukuiluissa. Laitteen suoritusominaisuudet auttavat ymmärtämään omia vahvuuksia ja heikkouksia pyöräilijänä, ja kannustavat ylittämään kaikki haasteet. Edge®1040 voi auttaa hallitsemaan rasitusta ehdottamalla tehotavoitteita reitin varrella, ja stamina -toiminto neuvoo, kuinka pitkään jaksaa vielä polkea.Laitteen käyttöönottoasetusten tekeminen on helppoa. Ajolenkille pääsee lähes saman tien.

Pyöräilijät joka puolelta maailmaa ovat ladanneet monta miljardia kilometriä ajotietoja Garmin Connect™ -verkkoyhteisöön sen olemassaoloaikana. Suosioon perustuva Trendline-reititystekniikka hyödyntää ajotietoja tehokkaasti. Luodessaan ajoreittiä Edge 1040 etsii parhaan reitin muiden pyöräilijöiden useimmin käyttämien teiden (ja polkujen) joukosta. Voit myös luoda lisää suosioon perustuvia pyöräilyreittejä Garmin Connectin parannetulla ja uudistetulla Course Creator -toiminnolla.

Garmin opastaa sinua niin tiellä kuin maastossakin. Edge 1040 -pyörätietokone sisältää esiladatun maailmanlaajuinen Garmin-pyöräilykartan, yksityiskohtaiset navigointiohjeet ja uudet navigointihälytykset, jotka varoittavat edessäpäin olevista jyrkistä mutkista. Ajaessasi saat hyödyllisiä korkeustietoja, näet kohdepisteet ja voit hakea osoitteita. Kiertomatkareititys jopa luo reitin puolestasi. Anna vain Edge 1040 -laitteelle matka ja aloitussuunta, ja se näyttää enintään 3 reittivaihtoehtoa. Lisäksi fiksu toiminto opastaa sinut takaisin reitille, jos poikkeat siltä. Edge 1040 on apunasi myös, kun suunnittelet pitkiä ajomatkoja. Sen akun virta riittää jopa 100 tunniksi, ja integroidun Garmin Charge -tehoakun ansiosta sen virta riittää yhtä pitkään kuin sinulla.

  • Kilpa- ja retkipyöräilijöille
  • Uusi käyttöliittymä
  • Strava live segments-yhteensopiva
  • 3,5" värillinen kosketusnäyttö
  • GPS- ja GLONASS-yhteensopiva

RUNSAASTI SUORITUSKYKYTOIMINTOJA

 

Aina luotettavan GPS-pyörätietokoneen ansiosta voit ajaa niin pitkään kuin haluat. Edge 1040 on valmis kaikenlaiseen ajoon soraisista poluista rajuihin nousuihin.


 

Uppoudu seikkailuun. Tiheä puusto ja tiheät kaupunkialueet eivät haittaa tarkkaa paikannusta monikaistaisella GNSS-tekniikalla.


 

Ride farther, charge less. Get up to 35 hours of battery life in demanding use plus up to 70 hours in battery saver mode.


 

Pyöräilytaito- ja reittivaatimusanalyysin1avulla tunnistat vahvuutesi ja heikkoutesi paremmin.


 

Ajotyypin mukaisten karttojen ansiosta voit ajaa kuin paikallinen.


 

Haluatko heti ajamaan? Olipa tuuria, tämä Edge-laite on käyttövalmis lähes saman tien, kun olet ottanut sen paketista.


 

Kestävyystietojen1perusteella tiedät, miten pitkään vielä jaksat.


Suorituskyvyn huippu. 


KESTÄVYYSTIEDOT

Ajon aikana saat tietoja kestävyystoiminnosta1, jotta voit seurata, miten pitkään vielä jaksat.


PYÖRÄILYTAITO JA REITTIVAATIMUKSET

Luokittele vahvuutesi pyöräilijänä1, keskity parannuksiin ja valmistaudu tietyn reitin vaatimuksiin.


POWER GUIDE

Tehotavoitesuositusten1 avulla voit hallita ponnisteluasi reitillä.


DYNAAMINEN SUORITUSKYVYN SEURANTA

Saat lisätietoja siitä, miten kehosi reagoi harjoitteluun. Seuraa Maksimi hapenottokykypalautumisaikaa,  harjoittelun kokonaiskuormittavuutta,  harjoittelun kuormittavuuden kohdistusta.


HARJOITTELUN TILA

Miten tehokkaasti harjoittelu? Arvioi aiempia harjoituksiasi ja suorituskykytietojasi automaattisesti ja katso, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti vai liikaa1.


PÄIVITTÄISET HARJOITUSEHDOTUKSET

Kun haluat opastusta, joka huomioi sinut ja kuntotasosi, saat päivittäisiä päivittäisiä ajoehdotuksia nykyisen harjoittelusi kuormittavuuden ja maksimaalisen hapenottokyvyn1 perusteella.


SYNKRONOI HARJOITUSOHJELMAT

Hae sisä- ja ulkoharjoitteluohjelmia Garmin Connect™ -älylaitesovelluksesta tai synkronoi Edge-laitteeseen saumattomasti muista sovelluksista, kuten TrainingPeaks®-sovelluksesta. Lisäksi saat kehotuksia tehdä ohitetut harjoitukset loppuun.


LÄMPÖÖN JA KORKEUTEEN

Valmistaudu kaikkiin ympäristöihin. Tarkkailemalla sopeutumistasi lämpöön ja korkeuteen näet, miten kehosi selviytyy eri ympäristöissä1.


CLIMBPRO-OMINAISUUS

Näet automaattisesti jäljellä olevan nousun ja kaltevuuden noustessasi reitillä. Sen avulla voit mitata suoriutumistasi ja katsoa, paljonko työtä on jäljellä. Voit jopa tallentaa nousut myöhempää tarkastelua varten laitteeseen tai Garmin Connect -sovellukseen.


RAVINTO- JA NESTEYTYSHÄLYTYKSET

Saat tiedot, joiden avulla jaksat kilometristä toiseen. Edge 1040 ilmoittaa, kun on nesteytyksen tai ruoan aika.


PYÖRÄILYN DYNAMIIKKA

Hyödynnä edistyneitä pyöräilytietoja1 , joista näet, miten suorituskykysi muuttuu vaihtelevien olosuhteiden (kuten asennon, pyörän asetusten ja ajon keston) mukaan.


MAASTOPYÖRÄILYN DYNAMIIKKA

Seuraa joka ajomatkan tietoja maastopyöräilytietoja, kuten hyppyjen määrää ja matkaa sekä aikaa ilmassa.


VAIKEUS JA SUJUVUUS

Vaikeusaste mittaa ajon haastavuutta esimerkiksi GPS-toiminnon ja korkeuden perusteella. Sujuvuusaste seuraa, miten sujuvasti ajat polkua alas. Siten saat pisteet, jotka voit päihittää seuraavalla kerralla.


PITKÄÄN KESTÄVÄ AKKU

Edge 1040 -laitteen akunkesto on jopa 35 tuntia myös vaativassa käytössä ja akunsäästötilassa jopa 70 tuntia. Akunkeston voi kaksinkertaistaa valinnaisella Garmin Charge™ -tehoakulla.

 

 


Löydät muutakin kuin reittejä. 


MONIKAISTA-GNSS

Usean järjestelmän monikaistainen GNSS-tekniikka takaa erinomaisen paikannuksen ja kattavuuden haastavimmissakin ympäristöissä.


AJOTYYPIN MUKAISET KARTAT

Voit ajaa kuin paikallinen pyörän tyypistä riippumatta parannettujen ajotyypin mukaisten karttojen avulla. Niissä on korostettu suositut tiet ja polut, ja ne sisältävät hakukelpoisia kohdepisteitä.


TRAILFORKS -SOVELLUKSELLA

Voit etsiä reittejä helposti Edge-laitteella reititystä tukevien maailmanlaajuisten maastopyöräilypolkutietojen ja Trailforksin kohdepisteiden avulla. Voit myös ladata Trailforks-sovelluksen, jotta voit siirtää suunnittelemiasi reittejä Trailforks-sivustosta.


FORKSIGHT-TILA

Tämä tila näyttää automaattisesti edessäpäin olevat polun haarat ja näyttää sijaintisi polkuverkostossa.


KÄÄNNÖSKOHTAISIA OHJEITA

Yksityiskohtaisten ajo-ohjeiden ja tulevista käännöksistä ilmoittavien hälytysten ansiosta et eksy tieltä.


UUDELLEENLASKENTA MAASTOSSA

Voit vapaasti keskeyttää reittiopastuksen ja poissa reitiltä -ilmoitukset, kun poistut reitiltä tutkimaan ympäristöä. Kun olet valmis palaamaan reitille, Edge 1040 näyttää tien.


TUKEE SHIMANO STEPS EBIKE -JÄRJESTELMÄÄ

Voit tarkastella eBike-tilanäyttöä, tietokenttiä, järjestelmän tilaa ja varoituksia. Ajon aikana näet myös esimerkiksi avun tason, vaihteen asennon ja akunkeston.

 

 

 

 


Suojaa itsesi ja pyöräsi. 


INREACH®-YHTEENSOPIVUUS

Voit pysyä yhteyksissä ajopaikastasi riippumatta pariliittämällä Edge-laitteen yhteensopivaan inReach-laitteeseen. Voit tarkastella viestejä ja vastata niihin, jakaa matkatietoja ja käynnistää vuorovaikutteisia SOS-hälytyksiä2.


VARIA™-YHTEENSOPIVUUS

Pariliittämällä Edge 1040 -pyörätietokoneen Varia- tutka ja Valot jotta näet ja tulet nähdyksi.


TAPAHTUMANTUNNISTUS

Tämä Edge lähettää sijaintisi viestissä automaattisesti esiladatuille hätäyhteyshenkilöille, jos se havaitsee tapahtuman3.


PYÖRÄHÄLYTYS

PIN-koodilla suojattu pyörähälytys näyttää ilmoituksen älypuhelimessasi, jos pyörääsi siirretään, kun esimerkiksi haet vettä sisältä tai pysähdyt lepäämään.


RYHMÄVIESTIT

Pysy yhteyksissä4 ajokavereihisi, kun joudut eroon joukosta.


GROUPTRACK-OMINAISUUS

Voit seurata ajokumppaneitasi, vaikka he katoaisivat näkyvistä, ja he voivat puolestaan seurata sinua4GroupTrack voi seurata kerralla jopa 50 kaveria. Näet päivitykset suoraan näytössä.


Pidä yhteyttä. 


ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET

Saat tekstiviestit ja hälytykset suoraan Edge-laitteeseen, kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen.


SYNKRONOI GARMIN CONNECTIN KANSSA

Garmin Connect -sovellus toimii kotina kukoistavalle yhteisöllemme, jonka kautta aktiiviset ihmiset voivat pitää yhteyttä ja kilpailla sekä jakaa voitokkaita hetkiään yhteisöpalveluihin.


CONNECT IQ™ -KAUPPA

Voit ladata mukautettuja tietokenttiä sekä hankkia sovelluksia ja widgetejä yhteensopivaan älypuhelimeen lataamallasi Connect IQ -sovelluksella.


TUKEE ÄLYHARJOITUSVASTUSTA

Pariliitä Edge 1040 Tacx®-sisäharjoitusvastukseen,jotta voit ajaa missä ja milloin haluat.


AUTOMAATTINEN MÄÄRITYS

Pääset ajamaan hetkessä hukkaamatta aikaa asetusten määrittämiseen. Saat käyttöösi esitäytetyt mukautetut ajoprofiilit aiemman Edge-pyörätietokoneesi, ajotyyppien tai anturien perusteella. Voit hallita ajoprofiilejasi suoraan Edge-laitteessa tai yhteensopivassa älypuhelimessa.

 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.